Home » Nieuws » Testimonial B&M Koeriers: Bij regionaal vervoer geen reden om niet voor Groengas te kiezen

Testimonial B&M Koeriers: Bij regionaal vervoer geen reden om niet voor Groengas te kiezen

 

De regio FoodValley stimuleert Groengas als slimme keuze voor brandstof. Wij vroegen een aantal organisaties in de regio naar hun beweegredenen om voor Groengas te kiezen. In deze editie aandacht voor koeriersbedrijf B&M Koeriers.

Diana Beukhof: “In de transportsector waar de marges erg onder druk liggen, is de brandstofcomponent een belangrijk onderdeel. Door te kiezen voor Groengas druk je een behoorlijk deel van deze kosten, ondanks de wat hogere aanschafkosten van een Groengas wagen. Daarnaast laat je als bedrijf ook zien dat er aandacht is voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De keuze voor Groengas hangt erg af van de werkzaamheden van een bedrijf, de voertuigen zijn niet zo geschikt voor lange afstanden. Een Groengas wagen gebruiken kan wel goed als je een min of meer vaste route hebt, zodat je tanken goed kunt plannen.

 

Wij hebben dat een aantal jaren al zo gedaan, één van onze auto’s heeft ruim een half miljoen kilometer gereden zonder veel problemen. We hadden 5 Groengasauto’s in gebruik, daar zijn er nu nog twee van over. Na de zomer komen er nieuwe modellen op de markt die voor ons interessant zijn. Dan is het zeker een optie om weer voor Groengas te gaan. Bij lokaal en regionaal vervoer is er als ondernemer geen reden om niet voor Groengas te kiezen. Zeker nu er subsidie beschikbaar is.”

 


email


Reactie:
Naam:
E-mailadres:
Neem code over:
ververs codeaanmelden nieuwsbrief aanmelden nieuwsbrief