Home » Nieuws » Pilot Slim Rijden in de regio FoodValley start op 1 januari

Pilot Slim Rijden in de regio FoodValley start op 1 januari

 

Op 1 januari aanstaande start in de regio FoodValley de pilot Slim Rijden Kosten Vermijden. Met deze pilot wil de Bereikbare Vallei werknemers uitdagen hun rijgedrag te verbeteren en aan de hand van praktische tips zuiniger, veiliger en goedkoper te rijden. Deelname aan deze pilot is gratis. Voor deze proef zoeken we geïnteresseerde organisaties. De pilot duurt drie maanden.

 

Ritdata verzamelen met EcoBox
Deelnemers krijgen een speciale EcoBox van Greenstar Statistics in bruikleen. Dit apparaat verzamelt ritgegevens door communicatie met de boordcomputer van de auto. Op basis van deze data krijgt iedere deelnemer regelmatig persoonlijke adviezen om het rijgedrag verder te verbeteren (onder meer in een online dashboard). Opvolgen van deze adviezen zorgt voor:

Het is goed voor uw organisatie, maar ook voor de leefbaarheid van de regio.

 

Koploper worden
Deelnemende organisaties gaan met elkaar de strijd aan: wie wordt de slimst rijdende organisatie in FoodValley? De pilot is voor organisaties een mooie gelegenheid zich te onderscheiden als koploper op het gebied van duurzame mobiliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Gratis Tesla rijden
De Bereikbare Vallei heeft ook een passende beloning voor de deelnemende werknemers: degene die het rijgedrag het meeste verbetert kan een weekend in een gloednieuwe Tesla rijden.

 

Deelnemen
De Bereikbare Vallei zoekt organisaties die willen deelnemen. Het is de bedoeling dat per deelnemende organisatie minstens 5 medewerkers meedoen met de proef. Voor uw organisatie is er weinig regellast. Geïnteresseerd? Bel Ruben van den Hamsvoort, mobiliteitsmakelaar van de Bereikbare Vallei: 06 10 153 770. Mailen kan ook: r.v.d.hamsvoort@dtvconsultants.nl. Ook als u vragen of opmerkingen heeft, neem gerust contact met hem op.

 

Bekijk ook: FAQ Pilot Slim Rijden Kosten Vermijden


email


Reactie:
Naam:
E-mailadres:
Neem code over:
ververs codeaanmelden nieuwsbrief aanmelden nieuwsbrief