Home » Nieuws » Laatste kans: subsidie Groengas tot 31 december 2015!

Laatste kans: subsidie Groengas tot 31 december 2015!

 

Particulieren en organisaties in de deelnemende gemeenten in de regio FoodValley profiteren bij aanschaf van een voertuig op Groengas van een aantrekkelijk voordeel. U kunt een teruggave van € 2.000,-- krijgen. Het voordeel voor bedrijven en organisaties kan zelfs tot € 18.000,-- oplopen. De subsidieregeling geldt voor voertuigen tot 5.000 kilogram en loopt tot en met 31 december 2015.

 

De volgende gemeenten doen mee aan de subsidieregeling, klik op de gemeente voor meer informatie over de voorwaarden en het aanvraagformulier:
Wageningen Barneveld Ede Nijkerk Scherpenzeel Veenendaal

 

Kijk op www.gelderlandopgroen.nl voor een overzicht van auto's op Groengas.

 

Project Rijden op Groengas

De regio FoodValley wil duurzaam vervoer in de regio stimuleren. Doel is terugdringen van de klimaatverandering én verbeteren van de luchtkwaliteit in de regio. De subsidieregeling biedt voor bedrijven en particulieren aantrekkelijke voordelen op de aanschaf van voertuigen op Groengas. De Bereikbare Vallei promoot de subsidie bij organisaties in de regio. De Bereikbare Vallei is het programma van de regio om slim reizen, slim werken en duurzame mobiliteit te stimuleren. DTV Consultants verzorgt in opdracht van de regio de uitvoering van De Bereikbare Vallei.

 

Hoe werkt de subsidieregeling Rijden op Groengas?

Bedrijven en particulieren in deelnemende gemeenten kunnen via de gemeentelijke website een aanvraagformulier van de subsidieregeling Rijden op Groengas downloaden. Na inzending beoordeelt de desbetreffende gemeente de aanvraag en stuurt deze bij akkoord naar het subsidiebureau in Ede. Dat zorgt voor verdere afhandeling en verstrekt uiteindelijk de subsidie.

 

Meer informatie?

Bij het informatiepunt kunt u terecht met al uw vragen.
Het is bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.00 uur.
bel: (076) 5136673 of mail: rijdenopgroengas@dtvconsultants.nl


email


Reactie:
Naam:
E-mailadres:
Neem code over:
ververs codeaanmelden nieuwsbrief aanmelden nieuwsbrief