Home » Nieuws » Kievitsmeent beter bereikbaar met OV

Kievitsmeent beter bereikbaar met OV

Vanaf 5 mei stopt de bus (lijn 5) ‘voor de deur’


Bedrijventerrein Kievitsmeent in Ede is vanaf 5 mei aanstaande elk half uur bereikbaar met lijn 5 van Syntus. Dat is goed nieuws voor werknemers én bezoekers van bedrijven op Kievitsmeent.


Met lijn 5 is bedrijventerrein Kievitsmeent weer rechtstreeks bereikbaar vanaf station Ede-Wageningen en station Veenendaal-de Klomp. Vanuit de richting Arnhem stapt u op station Ede-Wageningen in lijn 5, op station Veenendaal-de Klomp stapt u over op de intercity naar Utrecht. Zo kan een reis met trein en bus een prima alternatief voor de auto zijn.

 

De laatste bus vanaf bedrijventerrein Kievitsmeent vertrekt om 22.58 uur. Dus ook na overwerk (of een personeelsfeestje) komt u met lijn 5 nog thuis! Vanaf de haltes aan de N224 (dichtbij de toegangsweg tot Kievitsmeent, de Argonstraat) loopt u gemakkelijk naar uw eindbestemming op Kievitsmeent.
Reizen met openbaar vervoer (OV) is slim reizen! De bus krijgt steeds vaker vrij baan. Uiteraard is reizen met het OV voordeliger dan met de auto en is het goed voor mens en milieu. Mensen die vaak met OV reizen, geven hun reis gemiddeld een rapportcijfer 7,5. Probeer het eens , ervaar het OV!

 

In de speciale flyer leest u meer en vindt u de dienstregeling: flyer bekijken.

 

Zelf ervaren? We geven 10 dagtickets weg!
Wilt u zelf ervaren of lijn 5 voor u een oplossing is? Vraag dan een gratis ‘Syntus-SuperTicket’ aan. Hiermee reist u één dag gratis in alle bussen van Syntus.
Interesse? Stuur een mailtje aan mobiliteitsmakelaar@debereikbarevallei.nl. Vermeld daarin uw naam, de naam van uw werkgever en uw telefoonnummer. Er zijn 10 kaarten beschikbaar en op = op. Dus reageer snel en voor 31 mei 2014.


email


Reactie:
Naam:
E-mailadres:
Neem code over:
ververs codeaanmelden nieuwsbrief aanmelden nieuwsbrief