Home » Acties » Beweeg gezond, ga fietsen!

Beweeg gezond, ga fietsen!

Als er iets slim is, is het wel gezond leven met veel beweging. Wie vaker op de fiets naar het werk gaat, doet al heel veel voor z’n gezondheid. Bovendien zijn fietsers minder vaak ziek, zo blijkt uit TNO-onderzoek. En dat is weer goed nieuws voor de gezondheid van uw bedrijf!

De Fit Test
Hoe fit ben je nu eigenlijk? In een speciaal ingerichte bus kunnen uw mensen de Fit Test doen. Gemeten worden onder meer het BMI (verhouding lengte en gewicht), cholesterol, glucose, bloeddruk en vetpercentage. De bus parkeert bij uw bedrijf of centraal op het bedrijventerrein.

Fietsen wordt beloond
Inspanning wordt beloond! Wie op de fiets naar het werk gaat, krijgt zes weken lang een aantrekkelijke beloning voor elke gefietste kilometer. De werkgever kan zelf de vergoeding vaststellen, bijvoorbeeld 10 cent per km. Een slimme extra stimulans om vaker de fiets te pakken.

Informatie en deelname werkgevers
Fietspromotie is bewezen effectief! Over de slimme voordelen van de fiets voor úw organisatie informeert onze mobiliteitsmakelaar u graag verder. Ook voor uw deelname kunt u bij hem terecht.

 

Doe mee! Klik hier en meld u als werkgever aan via het aanmeldformulier!

Aanmelding medewerkers:

Als uw werkgever deelneemt aan de actie 'Beweeg gezond, ga fietsen!' kunt zich via onderstaande links aanmelden:

 

Dit project is het resultaat van een samenwerking met Nationale Fiets Projecten/Trappers en Active Living.


<< vorige