Home » Over ons » Convenant

Slim reizen en slim werken. Dat is slimme afspraken maken

In 2009 is het ‘Regionaal Convenant Mobiliteitsmanagement Zuidelijke Vallei’ tot stand gekomen. Met De Bereikbare Vallei willen we werkgevers en werknemers enthousiast maken voor de doelstelling van het convenant.

Doelstelling van het convenant

Het vermijden van autokilometers in de spits en het verlagen van de CO2-uitstoot voor de aangesloten bedrijven. Daarbij wordt gestreefd naar meer fietsgebruik en daarmee een verlaging van het ziekteverzuim.

 

Bedrijven uit de regio, de zogenaamde koplopers, en de initiatiefnemers hebben dit convenant ondertekend. Ze hebben vervolgens allerlei innovatieve plannen en activiteiten ontwikkeld om de doelen van dit convenant te bereiken. Deze partners werken hier actief aan mee.

Slim idee: doe mee!
Met de ondertekening van het convenant spreken partners zich uit om actief mee te werken aan slim reizen en werken. En dat gebeurt steeds vaker. Want bereikbaarheid, gezondheid en economische voordelen zijn factoren die een duidelijk wisselwerking met elkaar hebben. Een slim idee dus om u bij dit initiatief van De Bereikbare Vallei aan te sluiten!

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de inhoud van de convenant, de mogelijkheden voor uw organisatie of de projecten? Neem even contact op met mobiliteitsmakelaar Ruben van den Hamsvoort via mobiliteitsmakelaar@debereikbarevallei.nl. Hij heeft het convenant voor u klaar en gaat met plezier vrijblijvend met u om tafel, om slimme oplossingen voor u te bereiken!